ایران پیپر :: پاسخگویی 24 ساعته

مرجع مقالات و پروژه های معتبر انگلیسی و فارسی

ایران پیپر :: پاسخگویی 24 ساعته

مرجع مقالات و پروژه های معتبر انگلیسی و فارسی

ایران پیپر ::   پاسخگویی 24 ساعته
طبقه بندی موضوعی

 

اثرات تیمارهای پس از برداشت اسید سالیسیلیک و پرمنگنات پتاسیم بر روی ذخیره سازی کیوی

 

چکیده

اثرات تیمارهای اسید سالیسیلیک و پرمنگنات پتاسیم بر روی کیفیت میوه و ماندگاری ذخیره سازی کیوی در طول ذخیره سازی برای مدت دو سال مورد تحقیق و بررسی قرار گرفت. پس از تیمار،  میوه های کیوی در دمای 0°C و با 85-95% رطوبت نسبی برای مدت 200 روز انبار شدند. در فواصل زمانی مشخص، نمونه ها از هر تیمار برای تجزیه و تحلیل فیزیکی و شیمیایی (سفتی گوشت میوه، موادجامد قابل حل، اسید قابل تیتراسیون، مقدار کل کلروفیل، مقدار اسید اسکوربیک، مقدار کاهش شکر و آزمایش چشش) گرداوری شدند. معلوم شده است که تیمارهای اسید سالیسیلیک رسیدگی میوه را به تأخیر می اندازد. در میوه های تیمار شده با اسید سالیسیلیک و اسید سالیسیلیک باپرمنگنات پتاسیم، نرمی میوه،  اسیدهای قابل تیتراسیون، غلظت کلروفیل کل، مقدار اسید اسکوربیک کاهش یافت و مجموع کل ماده ی جامد قابل حل، مقدار شکر کاهش یافته و رتبه ی آزمون چشش به نسبت میوه های گروه شاهد در طول ذخیره سازی به کندی افزایش یافت. میوه های گروه شاهد سریع تر از سایر تیمارها کاهش یافتند. میوه های کیوی در پایان 200 روز در هر دو سال، در این تیمارها، در ارزیابی طعم و مزه، رتبه ی متوسط (قابل توجهی) را به خود اختصاص دادند.

کلیدواژه ها: میوه ی کیوی، اسید سالیسیلیک، پرمنگنات پتاسیم،کیفیت میوه

 


 

 

THE EFFECTS OF POSTHARVEST TREATMENTS OF SALICYLIC ACID AND POTASSIUM PERMANGANATE ON THE STORAGE OF KIWIFRUIT

 

 

Kiwifruit (Actinidia deliciosa cv. Hayward) was used to investigate the effects of salicylic acid (0.5 mM, 1 mM) and potassium permanganate treatments on fruit quality and storage life during storage for two years. After treatments, kiwifruits were stored in MAP at 0°C with 85-95% RH for 200 days. At certain intervals, samples were collected from each treatment for physical and chemical analysis (e.g. flesh firmness, total soluble solids, titratable acid, total chlorophyll content, ascorbic acid content, reduction sugar content and degustation test). Salicylic acid treatment has been found to delay the ripening of kiwifruits. In salicylic acid and salicylic acid with potassium permanganate treated fruits, fruit softening, titratable acids, total chlorophyll concentration, ascorbic acid content decreased and total soluble solid, reducing sugar content and degustation test score increased slowly than control fruits during storage. Control fruits decreased faster than other treatments. At end of the 200 days in both years, in these treatments were also found moderate (marketable) in taste assessment.

 

Key words: Kiwifruit, salicylic acid, potassium permanganate, fruit quality

 


 نوع فایل: word       صفحات ترجمه: 15        سال: 2010          قیمت: 25000 تومان


 

 

کد مقاله: ۵۰۷

 

 

 

 

 

 

                                                

 
 

 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی