Effects of changing the essential and functional fatty
acid intake of dairy calves
برای دانلود رایگان مقاله اصلی به زبان انگلیسی اینجا کلیک کنید
تاثیرات تغییر اسیدهای چرب کاربردی و ضروری مصرف شده
در گوساله های شیرده
چکیده
اطلاعات محدودی درباره ی تاثیر و لزوم اسیدهای چرب خاص برای گوساله های شیرده وجود دارد. رژیم غذایی آغازی که شامل ذرت و آرد دانه سویا است ، در ایالات متحده معمول می باشد، مقدار C18:3 آن کم است و نسبت C18:2 به C18:3 با توجه به مقدار توصیه شده آن برای نوزادان انسانها تقریبا زیاد است.علاوه براین، دیگراسیدهای چرب کاربردی(C20:4 ، C20:5 و C20:6) که از C18:2 و C18:3گرفته شده ، فوایدشان برای گونه های یک معده ای ثابت گردیده است. بنابراین در مورد تاثیر افزودن نمک کلسیم از روغن کتان ( که مقدار C18:3 آن بالا است ) یا روغن ماهی ( که مقدار C20:4 ، C20:5 و C20:6 آن بالا است ) به رژیم غذایی آغازکننده گوساله هایی که کمتر از 3 ماهه سن دارند ، تحقیق شده است.
نوع فایل: word صفحات ترجمه: 17 سال: 2008 قیمت: 15000 تومان