ایران پیپر :: پاسخگویی 24 ساعته

مرجع مقالات و پروژه های معتبر انگلیسی و فارسی

ایران پیپر :: پاسخگویی 24 ساعته

مرجع مقالات و پروژه های معتبر انگلیسی و فارسی

ایران پیپر ::   پاسخگویی 24 ساعته
طبقه بندی موضوعی

Effects of changing the essential and functional fatty 

acid intake of dairy calves 


برای دانلود رایگان مقاله اصلی به زبان انگلیسی  اینجا  کلیک کنید


  

تاثیرات تغییر اسیدهای چرب کاربردی و ضروری مصرف شده

 در گوساله های شیرده

 

چکیده

 اطلاعات محدودی درباره ی تاثیر و لزوم اسیدهای چرب خاص برای گوساله های شیرده وجود دارد. رژیم غذایی آغازی که شامل ذرت و آرد دانه سویا است ، در ایالات متحده معمول می باشد، مقدار  C18:3 آن کم است و نسبت C18:2 به  C18:3 با توجه به مقدار توصیه شده آن برای نوزادان انسانها تقریبا زیاد است.علاوه براین، دیگراسیدهای چرب کاربردی(C20:4 ، C20:5  و  C20:6) که از C18:2  و  C18:3گرفته شده ، فوایدشان برای گونه های یک معده ای ثابت گردیده است. بنابراین در مورد تاثیر افزودن نمک کلسیم از روغن کتان ( که مقدار  C18:3 آن بالا است ) یا روغن ماهی ( که مقدار C20:4 ، C20:5  و  C20:6 آن بالا است ) به رژیم غذایی آغازکننده گوساله هایی که کمتر از 3 ماهه سن دارند ، تحقیق شده است.

  


 نوع فایل: word       صفحات ترجمه: 17        سال: 2008       قیمت: 15000 تومان


 


کد مقاله: 1206

 



                                 


















نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی